Paras WordPress webhotelli on Kinsta

Kerron kokemuksia Kinsta hostingpalvelusta, joka on tällä hetkellä mielestäni paras webhotelli WordPress verkkosivustolle ja WooCommerce verkkokaupalle. Tämän lisäksi esittelen sen ominaisuuksia ja hyviä puolia, eli miksi kannatta valita Kinsta edullisen webhotellin sijaan.

Kinsta paras wordpress webhotelli

Mahdollisesti paras Webhotelli WordPress verkkosivuille

 

Esittelyssä paras WordPress webhotelli yrityksen verkkosivujen ylläpitoon. Tämän on minun ja monen ammattilaisen mielipide.

Kinsta on WordPressille optimoitu huippuluokan ylläpidetty webhotelli.

Kinstan premium tasoista hostingpalvelua suosittelee jopa Google. Jos Google suosittelee, niin silloin sen pitää olla erinomaisen hyvä ja sitä se on.

Sivuston nopeus pitää olla kunnossa, jos haluat päästä hakukoneiden hakutulosten parhaille sijoille. Webhotellilla on suuri merkitys verkkosivuston nopeuteen. Kinsta on erittäin nopea webhotelli.

Investoi hyvään webhotelliin, niin sinulla yksi huoli vähemmän. Niillä, joilla on kokemusta eri webhotellipalveluista tietävät, että hyvästä kannattaa maksaa.

Eli tässä on yksi maailman parhaista, ellei jopa paras webhotelli WordPress sivuille. Sopii täydellisesti suomalaisille nettisivuille sekä globaaleille markkinoille suunnatuille WooCommerce verkkokaupoille ja kotisivuille.

Premium tasoisten ominaisuuksien lisäksi Kinsta on erittäin helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen. Sopii yhtä hyvin aloittelijoille ja ammattilaisille.

Yrityksillä ovat erilaiset tarpeet webhotellipalveluille ja osalle riittää halpa webhotelli. Tietyt firmat tarvitsevat omille nettisivuille mahdollisimman luotettavan, turvallisen ja tehokkaan, eli nopean WordPress hosting -palvelun.

Kinstan edullisimman webhotellipaketin hinta on 300 dollaria vuodessa, jos maksat vuosimaksun yhdellä kertaa. Voit myös maksaa 30 dollaria kuukausittain. Koko vuoden palvelun maksamisella yhdellä vuosimaksulla, säästät 60 dollaria.

Ylläpidetty WordPress webhotelli sopii varsinkin niille firmoille, joille omien WordPress verkkosivujen nopeus ja toiminnan varmuus ovat tärkeässä asemassa. Onko teillä WooCommerce verkkokauppa tai yrityksen toiminnalle tärkeät kotisivut – suosittelen tutustumaan Kinstaan!

 

Kinstan vahvuudet

 • Supernopeat palvelimet (29 palvelinta ympäri maailmaa, joista 1 Suomessa, Haminassa)
 • Paras WordPress webhotelli yritykselle ja WooCommerce verkkokaupalle (mielestäni)
 • Erittäin turvallinen, luotettava ja toimintavarma
 • Optimoitu WordPressille – he ovat alansa huippuosaajia
 • Aloittelijaystävällinen ja helppokäyttöinen (sopii kaikille, taitotasosta riippumatta)
 • Ammattilaiset suosima (sopii devaajille ja ammattilaisille, nettisivujen tekijöille)
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Tuki auttaa 24 tuntia vuorokaudessa, joka päivä (24 / 7).

 

 

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on palvelu, jonka palvelimella säilytetään ja ylläpidetään verkkosivustoja. Moneen webhotellipalveluun kuuluu myös sähköpostitilien säilytys samalla kiintolevytilalla sekä verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu ja ylläpito. Webhotellin avulla saat nettisivut näkymään internetissä.

Useimmiten edullisissa webhotelleissa säilytetään useita kymmeniä tai satoja nettisivuja samalla palvelimella. Tämä ratkaisu ei ideaali monestakin syystä. Jaettua webhotellipalvelua kutsutaan englanniksi shared web hosting.

Kinstan palvelintila ei ole jaettu muiden nettisivujen käyttöön, vaan sinun nettisivut ovat lokeroitu omaan säiliöön. Tällä saavutetaan maksimaalinen turvallisuus, vakaus ja sivuston nopeus. Kinstalta et saa tilattua domain -verkkotunnuksia tai sähköpostitilejä. He keskittyvät yhteen ja ainoaan asiaan, sinun WordPress nettisivujen ylläpitoon. Näin saavutetaan optimaalinen suorituskyky ja turvallisuus. Tätä kutsutaan englanniksi managed web hosting. Kyseisiä wordpress optimoituja webhotelleja on eri tasoisia. Jos jossain näet jonkun halvemman vaihtoehdon, niin  se ei todennäköisesti ole yhtä tasokas, kuin Kinsta. Halvalla et saa hyvää.

 

 

Kinsta Webhotelli on optimoitu WordPress kotisivujen ylläpitoon

 

Kinsta on erikoistunut WordPress webhotellipalveluihin ja heidän palvelut ovat markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa. Heidän WP-optimoitu hostingpalvelu sopii täydellisesti yritysten WordPress verkkosivujen ylläpitoon.

Kinsta perustettiin vuonna 2013 ja yrityksen ideana on alusta asti ollut luoda maailman paras WordPress hosting palvelu. Heidän käyttämä edistyksellinen teknologia on alan parhaimmistoa. Kinstalla on kolme pääkohtaa, joihin ovat fokusoituneet ja nämä ovat:

 • Nopeus – salamannopeat palvelimet
 • Turvallisuus
 • Toimintavarmuus

 

 

Paras WooCommerce webhotelli (WordPress verkkokaupalle)

Verkkokaupan pitää olla avoinna ja toimia moitteitta. Kannattaa valita luotettava, turvallinen ja nopea WooCommerce webhotelli, koska sillä on suora vaikutus verkkokaupan menestykseen. Lue lisää Kinsta Woocommerce palvelusta.

Verkkokaupat ovat normaalisti tavallisia sivustoja raskaampia ja sen takia webhotellin pitää olla tehokas (nopea).

Nettikaupan on hyvä olla avoinna vuorokauden ympäri, jos haluaa maksimoida myynnin. Kinstalla on erittäin hyvä maine tästäkin näkökulmasta katsottuna, koska heidän palvelimilla ei ole yhteyskatkoksia. Kinsta lupaa 99,9 % palvelimen toiminnan.

Verkkohyökkäykset ovat jokaisen verkkosivuston omistajan painajainen. Ei hätää, sillä Kinsta on turvanasi ja mikäli jonkinlainen verkkohyökkäys sattuisi teidän kohdalle, Kinsta korjaa kaiken. Olet siis turvallisissa käsissä, kun valitset heidän palvelun.

Tiestikö, että hostingpalvelu on usein heikoin lenkki, kun puhutaan nettisivujen ja verkkokaupan turvallisuudesta? Lisäosat ja muut asiat saattavat myös heikentää verkkosivuston turvallisuutta, mutta webhotellista harvemmin puhutaan, vaikka kyseessä on yksi tärkeimmistä asioista, joihin kannattaisi investoida.

Nyt jo varmasti ymmärrät, että verkkokaupan pyörittämiseen kannattaa valita paras webhotelli, jossa WooCommerce toimii moitteitta. Rahan säästäminen on järkevää, mutta ei webhotellipalvelun valinnassa.

 

 

Mikä tekee Kinsta WordPress-webhotellista hyvän?

 

Palvelimen nopeus – Supernopea pilvipalvelin

Kinsta käyttää Google Cloud pilvipalvelimia ja ne ovat supernopeat. Voit valita käyttöösi 29 eri palvelimesta ympäri maailman. Kinstalla on palvelin Suomessa, Haminassa, joten heidän WordPress webhotelli toimii täydellisesti Suomessa sekä globaalisti.

 

Turvallisuus – ”Turvallinen kuin Fort Knox”

Kinstan palvelimet ovat erittäin turvallisia! Heillä on edistyksellinen vuorokauden ympäri toimiva aktiivinen ja passiivinen suojausjärjestelmä, joka estää verkkohyökkäykset sekä hakkerointiyritykset.

WordPress on tunnettu siitä, että se on kiinnostava kohde hakkereille ja sen takia on tärkeää, että teidän sivusto pysyy kunnossa ja varsinkin korjataan, jos jokin taho pääsee syöttämään haittaa tekevää koodia järjestelmään.

Kinsta korjaa nämä ongelmat puolestasi, jos sellaisia ongelmia tulisi vastaan.

 

24/7 tuki & asiakaspalvelu – Vuorokauden ympäri, joka viikon päivä

Kinsta palvelee ja auttaa asiakkaitaan vuorokauden ympäri, eli palvelu pelaa aina, jopa silloin, kun muut nukkuvat. He ovat erikoistuneet WordPressiin ja tarjoavat ammattimaista apua aina silloin, kun sitä tarvitset. Heillä on kiven kova tietotaito ja lupaavat ratkaista ongelmat 100 % varmuudella.

 

Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot

Sinun eri tarvitse huolehtia sivustonne varmuuskopioista, vaan ne tehdään aina automaattisesti. Olet siis tässäkin mielessä turvassa, vaikka jotain sattuisi, saat sivuston hetkessä korjattua kuntoon. Varmuuskopiot säilytetään 14 päivän ajan.

 

Ilmainen CDN

Kinstan WordPress webhotelliin sisältyy ilmainen CDN (content delivery network). CDN on maantieteellisesti hajautettu verkko, joka koostuu konesaleista ja välityspalvelimista. CDN valitsee verkkosivuille vierailevalle heitä lähimmän palvelimen, jotta sivusto on aina mahdollisimman nopea. Nopeudella tarkoitan, että sivut avautuvat aina nopeasti, ilman viivettä. CDN käyttö on erityisen tärkeää niille sivustoille, jotka saavat kävijöitä useista eri maista.

 

Ilmainen SSL

Kinsta palveluun sisältyy ilmainen SSL. Secure sockets layer lyhenne on SSL ja sillä viitataan siihen, että sivusto on turvallinen. Tällä viitataan siihen, että tietokoneesi ja palvelimen välinen yhteys on turvallinen. Www-osoitteen etuosassa on silloin https, kun taas niissä, joissa ei ole SSL käytössä lukee http. Kaikilla sivustoilla tulisi olla käytössä SSL. Google chrome internet-selain jopa varoittaa sivustolla vierailevaa, jos siellä ei ole SSL käytössä. SSL sivustolla näkyy www-osoitteen vieressä vihreän värinen lukko ja näet myös teksti-ilmoituksen, että sivusto on turvallinen (chrome selain).

 

MyKinsta hallintapaneeli

Kinstalla on oma hallintapaneeli ja syy tähän on se, että he eivät olleet tyytyväisiä mihinkään markkinoilla olevaan vaihtoehtoon, joten Kinsta kehitti oman. Kinstan hallintapaneeli on edistyksellinen, monipuolinen ja helppokäyttöinen. Sieltä pääset helposti tekemään muutoksia ja näet myös paljon muuta, kuten esimerkiksi statistiikkaa sivuston toiminnasta.

webhotellin hallintapaneeli mykinsta

Kuvassa MyKinsta hallintapaneeli

Vaikka yrityksenne verkkoliiketoiminta kasvaa – Kinsta tarjoaa siihen sopivan ratkaisun.

 

Ilmainen verkkosivujen siirto heidän palvelimelle

Kinsta siirtää ilmaiseksi verkkosivuston heille. Älä siis turhaa mieti, miten se tehdään, vaan heiltä saat kaiken tarvittavan avun. Tällä tavoin verkkosivut pysyvät toiminnassa, vaikka siirryt toiselta palveluntarjoajalta heille. Tämä palvelu ei sisälly heidän edullisimpaan pakettiin.

 

Aloittelijaystävällinen, mutta sopii erinomaisesti www-kehittäjille

Ei väliä oletko aloittelija tai ammattitaitoinen devaaja eli www-kehittäjä – Kinsta on täydellinen hostingratkaisu, taitotasosta riippumatta.

 

30 päivän tyytyväisyystakuu

Mikäli jostain syystä et ole tyytyväinen heidän palveluun, voit perua kaupan 30 päivän sisällä.

 

 

Kinsta on täyden palvelun webhotelli WordPress kotisivujen ylläpitoon!

 

 

Miten Kinsta eroaa tavallisista webhotelleista?

 

Webhotelleja vertaillessa olet varmasti huomannut, että monet palvelun tarjoajat ovat edullisia. Edullisella hinnalla saat tavallisen nettihotellin ja ne sopivat parhaiten pienille yrityksille ja yksityishenkilöille.

Seuraavalla esimerkillä voisi selventää näiden kahden eroja:

Tavalliset webhotellit ovat kuin busseja tai laivoja, joissa samassa tilassa matkustaa jopa satoja henkilöitä (nettisivuja).

Kinsta on kuin Formula 1 tiimi. Koko formulatiimi tekee yhteistyötä, jotta sinun autosi (nettisivut) voittaa kilpailun. Kinsta on pelkästään keskittynyt palvelemaan teidän verkkosivuja.

 

Perinteiset webhotellit käyttävät niin sanottuja jaettuja palvelimia ja niissä saattaa olla useita satoja nettisivuja samalla palvelimella. Tämän tyylinen ylimitoitettu palvelimen käyttö ei ole erityisen hyvä asia, koska se tekee nettisivuista muun muassa hitaampia. Useimmiten asiakaspalvelun tasossa ei ole kehumista. Turvallisuus on myös heikommalla tasolla verrattuna Kinstan tapaiseen ylläpidettyyn webhotelliin. Jaetun palvelimen suurin etu on halpa hinta.

Kinstan palvelin on pelkästään teidän kotisivuja varten, eikä sitä ole jaettu muiden käyttöön. Tämän tyylisestä ”omaan lokeroon” sijoitetusta palvelimesta on useita etuja kuten esimerkiksi sivuston nopeus, turvallisuus ja luotettavuus. Eli kyseessä on korkealaatuinen web hosting -yritys, joka nostaa palvelutason ja suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Paras WordPress webhotelli nimitykseen on syy ja nyt ehkä ymmärrät jo paremmin, miksi kutsun heitä parhaaksi.

 

 

 

Mitä ei sisälly Kinstan palveluun?

 

Ei sähköpostia

Tavallisesti webhotellin pakettiin sisältyy sähköpostitilejä, mutta Kinstan palvelusta näitä et saa. Tästä harvemmin ongelmaa tulee, koska voit tilata muualta sähköpostipalvelun, esimerkiksi Google Workspace Gmail. Yrityksille suunnattu Google Workspace on erittäin hyvä vaihtoehto ja heiltä saat tilattua sähköpostiosoitteet yrityksellenne. Workspace Gmail sähköposti on oikeasti huomattavasti luotettavampi, turvallisempi ja tasokkaampi vaihtoehto, verrattuna tavallisten webhotellien sisältämiin sähköpostipalveluihin.

 

Verkkotunnusta et voi tilata heiltä

Kinsta ei ole tarjoa mahdollisuutta tilata heiltä verkkotunnuksia. He haluavat keskittyä olennaiseen eli tarjoavat sinulle kotisivutilaa ja sivujen ylläpidon. Tilaa verkkotunnus sieltä, mistä saat sen edullisesti.

 

Ei suomenkielistä asiakaspalvelua tai hallintapaneelia

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu auttaa sinua englannin kielellä. Hallintapaneeli on englanninkielinen.

 

 

 

Kinsta kokemuksia

 

Omat kokemukseni Kinsta WordPress webhotellista ovat erittäin postitiivisia. Kaikki, mitä lupaavat pitää paikkansa. Kinsta palvelimella ylläpidetyt WordPress sivustot ovat todellakin nopeat. Asiakaspalvelu on hyvää, asiantuntevaa ja osaavat ratkaista ongelmatilanteet, jos niitä ilmenee.

Mielestäni Kinsta sopii parhaiten heille, joille omien nettisivujen toimivuus on tärkeää. Suosittelen Kinstaa erityisesti yritysten WordPress verkkosivujen ylläpitoon. Yrityksille Kinstan webhotellipalvelu on rahansa arvoinen. Hyvästä kannattaa maksaa.

Kinsta on turhan kallis yksityishenkilöille esimerkiksi henkilökohtaisille blogi-sivustoille tai heille, joille omat kotisivut eivät ole kaupallisessa merkityksessä tärkeät. Jos et ole halukas maksamaan 300 dollaria (tai enemmän) vuodessa webhotellista, niin siinä tapauksessa kannattaa harkita muita edullisia vaihtoehtoja.

 

Muut WordPress-hosting palvelut

Olen tutkinut maailman markkinoiden kaikki vastaavat vaihtoehdot ja olen todennut Kinstan olevan alansa huippuosaaja.

Minulla on todella laaja, globaali kontaktiverkosto ja he ovat WordPressin todellisia ammattilaisia. Heiltä olen saanut rehellistä palautetta ylläpidettyjen webhotellien palveluista. Tätä kirjoitusta varten halusin saada muilta ammattilaisilta vahvistuksen Kinstan hostingpalveluista. Kinsta kokemukset ovat pelkästään erittäin positiivista. Jokainen vastaaja kertoi Kinstan olevan markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa, jota luotettavin mielin kehtaa suositella.

Kinsta on suhteellisen uusi tulokas markkinoilla, mutta ovat kasvaneet todella huimalla tahdilla ja suosion ymmärrän hyvin, koska jokainen osaa arvostaa loistavaa palvelua. Kinsta on onnistunut luomaan tavallista paremman hostingpalvelun. Tämän tasoisen palvelun tulee olla erinomaista, mikään muu ei riitä.

Kinsta pärjää erittäin hyvin kilpailussa verrattuna muihin premium vaihtoehtoihin. Kinstan hinnat ovat ”keskihintaisia”, jos vertaa muihin premium ylläpidettyihin WordPress web hosting palveluihin.

Kinstan pilvipalvelimen nopeus on aivan huippuluokkaa, joten heidän palvelimella olevat verkkosivut toimivat muita kilpailijoita nopeammin. Mikäli arvostat sivuston nopeutta ja turvallisuutta – valitse Kinsta.

Haluan vielä painottaa, että vertailussa keskityin globaaleihin toimijoihin. Suomalaiset hostingpalveluyritykset eivät ole täysin vertailukelpoisia Kinstan kanssa, koska kotimaiset firmat ovat vielä toistaiseksi pieniä toimijoita ja niiden palvelukokonaisuudet eivät ole yhtä kattavia ja tasokkaita. Suomalaiset webhotellit kehittyvät hyvää tahtia ja ehkä lähivuosina saavuttavat Kinstan tason.

 

 

 

Kinsta-hostingpalvelun hinta

 

Yksittäisen WordPress-sivuston ylläpidon hinta edullisimmassa paketissa on 30 dollaria kuukaudessa tai kertamaksuna 300 dollaria vuodessa. Kinsta tarjoaa rahoillesi erinomaista vastinetta, vaikka hinta on halpoja webhotelleja arvokkaampi. Hinta ei ole korkea varsinkaan yrityksille ja verkkokaupoille, joille oman sivuston toiminta on ensisijaisen tärkeää.

Teidän täytyy miettiä, että oletteko valmiita maksamaan kilpailuedusta, jonka tämä palvelu tarjoaa. Verkkosivuston nopeus on nykypäivänä erittäin tärkeä asia kahdesta eri syystä:

 • sivustolla vierailevat tykkäävät nopeista nettisivuista (parantaa käyttäjäkokemusta)
 • sivuston nopeudella on suora vaikutus, miten Google rankkaa nettisivut hakutuloksissa. Nopeus on valttia!

Jos minä olisin nyt tekemässä yritykselle kotisivut ja hankkimassa webhotellia, en epäröisi sekuntiakaan, vaan heti valitsisin parhaan mahdollisen hostingpalvelun. 300 dollarin vuosittainen kustannuserä ei pitäisi olla yrityksille mikään ongelma, vaan ajattele sitä investointina oman firman menestysmahdollisuuksien parantamiseen. Tämän lisäksi hakukoneoptimoinnin ammattilaiset suosittelevat valitsemaan mahdollisimman nopean hostingpalvelun. Valitse Kinstan hostingpalvelu, jos tavoitteena on hyvät sijoitukset hakukoneiden hakutuloksissa.

 

 

 

Kinsta WordPress-hosting on erinomainen valinta Suomeen ja ulkomaille suunnatuille nettisivuille

 

Suosittelen tutustumaan Kinstaan, jos oikeasti haluat hyvän ylläpidetyn WordPress-hostingpalvelun teidän kotisivuille tai WooCommerce -verkkokaupalle.

Ei ole väliä onko yrityksesi keskittynyt Suomen tai globaaleille markkinoille, koska nettisivut toimivat aina nopeasti, riippumatta sivuilla vierailevan sijainnista.

”WordPress hosting for sites that mean business” on Kinstan slogan ja se mielestäni kuvaa heidän palvelua hyvin.

Useimmilla ei ole riittävää osaamista ottaa käyttöön pilvipalvelinta ja tässä mielessä Kinsta tarjoaa jokaiselle helppokäyttöisen tavan ja mahdollisuuden käyttää Googlen huippunopeita pilvipalvelimia.

He tekevät kaiken sinulle helpoksi ja tämän lisäksi tarjoavat nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua vuorokauden ympäri.

Tämä edistyksellinen WP webhotellipalvelu sopii niin pienille kuin suurille yrityksille.

Kinstan palveluita käyttävät useat tunnetut yritykset kuten esimerkiksi Asos, General Electric, Ricoh ja TripAdvisor.

Mikäli nämä referenssit eivät ole riittävän vakuuttavia, niin kerron yhden tunnetun yrityksen, joka suosittelee heidän palveluja ja se on Google.

Kinstan hosting-palvelu ei voi olla huono, jos Google sitä suosittelee.

 

Kinsta palveluun sisältyy huomattavasti enemmän, mitä olen kertonut.

 

Seuraavaksi suosittelen tutustumaan heidän palveluihin! Käy katsomassa, mikä web hosting-ratkaisu sopii teille parhaiten. 

 

 

 

 

Haluatko lisätietoja WordPressistä? Olen luonut WordPressille oppaan – Tästä pääset lukemaan tarkempia tietoja kyseisestä ohjelmasta.

 

 

 

WP Kotisivut tarjoaa tietoa ja vinkkejä WordPress nettisivujen tekijälle. Esittelemme tuotteita, jotka ovat mielestämme suosittelemisen arvoisia. Osa sivuston linkeistä on affiliatelinkkejä. Mikäli teille on herännyt kysymyksiä, suosittelen ottamaan yhteyttä tietoa meistä osiosta, josta voit lähettää lomakkeen kautta meille sähköpostia.